Miskolc

Today, július 6, 2020
12:00-18:00

Partly cloudy

Partly cloudy
28 °C

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK

Együttműködünk

Aktuális

2020. július 6., hétfő

Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb wellness centrumának építése döntő szakaszba lépett.

2020. július 6., hétfő

Szünetel a parkolás hétfőtől a Kossuth utcai templomtól a Patak utca kereszteződéséig.

2020. július 3., péntek

A járványhelyzet enyhülésével a Holding vezetése leült tárgyalni a szakszervezetekkel, és differenciált bérfejlesztésről, valamint a béren kívüli juttatások visszavezetéséről állapodtak meg – mondta el Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója a Miskolc Televíziónak.

2020. július 3., péntek

Földi szúnyoggyérítést végeznek a szakemberek Miskolcon július 9-10-én a napnyugta utáni időszakban – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

2020. július 3., péntek

A hőmérséklet emelkedésével Miskolcon is megjelentek a rovarkártevők, a vadgesztenyefáknál az aknázómolyok, a platánfák estében pedig a csipkéző poloskák.

2020. június 30., kedd

A Miskolc Holding Zrt. vezetése a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan figyelemmel kísérte a cégcsoportnál zajló pénzügyi folyamatokat.

2020. június 30., kedd

A Szinva terasz egy része, és a reptéri aluljáró is víz alá került átmenetileg. Az esőzés megyénkben Miskolcot érintette a legsúlyosabban, a károkat folyamatosan mérik fel.


Folyamatosan mérik fel az özönvízszerű eső okozta károkat - közölte szerkesztőségünkkel a miskolci polgármesteri hivatal…

2020. június 30., kedd

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a miskolci központú cég rendelkezik jelenleg az egyik legfiatalabb járműparkkal hazánkban.

2020. június 30., kedd

Az immár 8 éve változatlan árait módosítja az állatkert, a fogyatékkal élők belépése azonban mostantól ingyenes lesz.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark július 1-től módosítja az immár 8 éve változatlan jegyárait. 

2020. június 25., csütörtök

A veszélyhelyzet alatt sem állt meg a munka, így még idén elkészülhet a Miskolctapolcai strand második üteme. A fürdőkomplexum műszaki átadását decemberre tervezik.