Miskolc Holding Zrt.

Adomány a Gyermekváros lakóinak

2012. december 20., csütörtök

Első alkalommal, de hagyományteremtő céllal adománygyűjtést szervezett a Miskolc Holding Zrt. Az összegyűlt ajándékokat december 14-én, pénteken vitték el a Miskolci Gyermekvédelmi Központba. Könyvekkel, ruhákkal és természetesen játékokkal érkezett a miskolci Gyermekvárosba Vécsi György, a Miskolc Holding Zrt. igazgatósági elnöke és Pásztor Imre, a cég kommunikációs vezetője. Azokat az ajándékokat vitték el a gyermekvédelmi központban, amelyek a november 22-ei felhívás óta gyűltek össze.

A Miskolc Holding Zrt. munkatársai elsősorban a 10 és 18 év közötti gyerekeket szerették volna megajándékozni - azokat, akik nehéz körülmények között, de a központban mégis szeretetben élnek.

Vécsi György kiemelte, a holding dolgozói találták ki a gyűjtési akciót és ők voltak azok is, akik az összegyűlt adományokat felajánlották.

- Könyveket, ruhákat, játékokat hoztunk. Célunk, hogy segítsünk azoknak a gyerekeknek, akiknek kevesebb jut - hangsúlyozta.

Az ajándékcsomagokat Lovas János Tibor, a Miskolci Gyermekvédelmi Központ igazgatója vette át. Köszönetét fejezte ki a figyelemért, a szeretetért, ami övezi a gyermekvárosi fiatalokat, s amelyek karácsony előtt ajándékok formájában is megérkeznek. Az adományátadást megelőzően a gyerekek karácsonyi műsorral és ajándékkal is készültek, hogy megköszönjék a törődést.

2013 © Miskolc Holding Zrt.