Miskolc Holding Zrt.

Hazai projektek

Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a TOP-6.8.2-15-MI1-2016-00001 számú Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja című projekt keretében helyi illetve térségi szintű foglalkoztatási- és gazdaságfejlesztési programokat valósít meg konzorciumot alkotva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatallal és a Miskolc Holding Zrt-vel, szorosan együttműködve a foglalkoztatási együttműködésben résztvevő partnerekkel, cégekkel. A program eredményeként Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata növelni kívánja a helyi foglalkoztatás szintjét és elősegíteni a város gazdaságának fejlődését.
magyar

Diósgyőr-Lillafüred komplex kulturális és ökoturisztikai fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a „Diósgyőr-Lillafüred komplex kulturális és ökoturisztikai fejlesztése” című projekttel kapcsolatban, melynek leghangsúlyosabb részét a Diósgyőri vár fejlesztése alkotja. A projekt tartalmazza továbbá a vár mellett a Lovagi tornák tere és a Vásártér kialakítását, illetve a lillafüredi függőkert felújítását, új funkciókkal való megtöltését. A pályázat sikeres volt, a támogatási szerződés aláírására 2012. június 10-én került sor.

magyar

Miskolc Déli Ipari Park Infrastrukturális Fejlesztése

A Miskolc Holding Zrt. 2012-ben sikerrel pályázott és 460 000 000 Ft, vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program ÉMOP 1.1.1/A és C-11 „Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése – ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása” című pályázat keretében.

magyar
2013 © Miskolc Holding Zrt.