Miskolc Holding Zrt.

Hírek

Otthonunk Miskolc gyakornoki program

Fontosnak tartjuk, hogy városunk működésében kiemelt szerepet játszó vállalatainknál lehetőséget kapjanak a Miskolci Egyetem hallgatói szakmai fejlődésre, kapcsolatépítésre, karriercéljaik elérésére. Az Otthonunk Miskolc gyakornoki program célja, hogy az egyetemi tanulmányok alatt is lehetőség legyen szakmai tapasztalatszerzésre, az elméleti tudás bővítésére, a legjobbaknak pedig a hosszú távú karrier lehetőségét kínáljuk Miskolcon.

 

 

2018-ban ajánlott gyakornoki lehetőségek:

magyar

2017-ben is indul a „Nyári diákmunka” program

A Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatai 2017-ben is lehetőséget biztosítanak középiskolás diákok és egyetemi hallgatók nyári munkavállalásához.

Várjuk azokat az érdeklődő fiatalokat, akik szeretnének bepillantást nyerni, sőt tapasztalatot szerezni Miskolc város gazdasági életét és mindennapjait meghatározó, a térség egyik legjelentősebb vállalatcsoportjánál.

A programban való részvétel feltételei:

magyar

Változás a vállalat életében

A 2016. október 6-ai közgyűlési határozat értelmében a MIK Zrt., a MIVIKÖ Miskolc Kft. és a Miskolci Városfejlesztési Kft. 2017. május 1-ével beolvadt a Miskolc Holding Zrt.-be. A társaságok így, mint önálló tagvállalatok megszűntek és divízióként működnek tovább.

A MIK Zrt.-ből a Miskolc Holding Zrt. vállalatán belül Ingatlangazdálkodási igazgatóság jött létre, amely többek között továbbra is ellátja a társasházak közös képviseletét, az önkormányzati lakások bérbeadását, értékesítését és fenntartását.

magyar

Felsőoktatási duális képzési program

A Miskolci Egyetem és a MIVÍZ Kft. között, a 2017/2018-as tanévre létrejött Együttműködési megállapodások szerint a Miskolci Egyetemen 2017. szeptemberében induló energetikai mérnöki és műszaki menedzser alapképzési (BSc) szakra, illetve gépészmérnöki,   logisztikai mérnöki,   mérnökinformatikus mesterképzési (MSc) szakra felvételiző hallgatók közül várunk duális képzésre jelentkezőket az alábbi feltételekkel:

magyar

Automotive Hungary – Miskolc a Te helyed!

Miskolc városa és partnerei ismét saját standdal jelennek meg az Automotive Hungary Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállításon, melyet október 19-21. között rendeznek Budapesten a Hungexpo területén. Pfliegler Péter alpolgármester szerint az expo kitűnő alkalom arra, hogy Miskolc tovább bővítse partneri hálózatát, megmutassa lehetőségeit és eddigi eredményeit, melyek igazolják érettségét egy autógyártó betelepülésére.

magyar

Miskolci ipari park: több lehetséges betelepülővel tárgyal a város

Miskolc az elmúlt években új célt tűzött ki maga elé, perspektivikus, értékteremtő fejlesztéseket valósított meg, és a tradicionális iparágak mellett egyre több innovatív vállalkozás letelepedéséhez és fejlődéséhez biztosít kedvező feltételeket. Zöld- és barna mezős iparterületei iránt egyre fokozottabb az érdeklődés, több cég vásárolt már területeket és építkezett a miskolci ipari parkokban. A témáról Pfliegler Péterrel, a város alpolgármesterével beszélgettünk.

magyar

Átalakuló tagvállalatok - tavasztól egyszerűsödik a vállalati struktúra Miskolcon

Az olcsóbb, mégis hatékonyabb működés érdekében egyszerűsíti a Miskolc Holding Zrt. tagvállalati szerkezetét az Önkormányzat - olvasható a Városháza közleményében.

A legutóbbi közgyűlési határozat értelmében a MIK Zrt., a MIVIKÖ Miskolc Kft., a Miskolci Városfejlesztési Kft. beolvad a Miskolc Holdingba. A társaságok így megszűnnek, mint önálló tagvállalatok, de divízióként tovább működnek.

magyar

Oldalak

2013 © Miskolc Holding Zrt.