Miskolc Holding Zrt.

Hírek

Szájkendőket készít a MiProdukt Kft.

A kormány által elrendelt vészhelyzetre való tekintettel 2 rétegű szájkendőt készítenek a miskolci telephelyen.

A Miskolc Holding tagvállalatához tartozó gazdasági társaságnál – ahol többségében megváltozott munkaképességű munkavállalók dolgoznak - napi szinten 4-500 db szájkendő készül a varrodában.

Jelenleg a Miskolc Holdinghoz tartozó cégek többezres megrendelését készítik a varrónők.

Ennek teljesítése után is folytatják a szájkendők gyártását, hogy a helyzetre való tekintettel további igényeknek is eleget tudjanak tenni.

 

magyar

A Miskolci Önkormányzat díjcsökkentéssel segíti a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került vállalkozásokat.

A Miskolc Holding Zrt. a bejelentett veszélyhelyzetet követő ingatlangazdálkodási folyamatokat kiemelt figyelemmel kíséri. A bérlők üzleti tevékenységét nehezítő veszélyhelyzeti intézkedések kapcsán, az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság kezdeményezte az önkormányzati ingatlanokban működő, nyitvatartási korlátozás alá eső üzletek díjának 50%-os csökkentését. A csökkentés összeségében havi 40-45 millió Ft körüli összeggel segítené az érintett vállalkozói közösséget. A javaslat alapján Veres Pál a város Polgármestere a veszélyhelyzetben ráruházott jogkörében döntött a díjcsökkentés 2020.

magyar

Közlemény

A koronavírus-járvány idején még inkább higgadtságra, megfontoltságra van szükségünk.
Kérjük Önöket, hogy ne szóbeszédek és rémhírek alapján tájékozódjanak.
A Miskolci Önkormányzat folyamatosan tájékoztatja a miskolciakat. Keresse fel a miskolc.hu koronavírus aloldalát a www.miskolc.hu/koronavirus címen.
 
Pontos tájékoztatás, hiteles forrás a miskolciaknak.
 
magyar

Oldalak

2013 © Miskolc Holding Zrt.