Miskolc Holding Zrt.

Karácsonyi ajándékgyűjtés

2013. december 18., szerda

Idén is gyűjtésbe kezdtek a Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatainak munkatársai, karácsonyi ajándékaikat Pálffy Kinga vezérigazgató december 18-án adta át a Miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthon lakóinak. A tavalyi ajándékozáshoz hasonlóan ezúttal is ruhákat, sporteszközöket, játékokat és könyveket kaptak a gyermekek.

Ez a második év, hogy karácsonykor megajándékozzák a Miskolc Holding Zrt. és a tagvállalatok munkatársai a Miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthon – régebbi és ismertebb nevén a Gyermekváros – lakóit. A karácsonyi adományozást tavaly a Miskolc Holding Zrt. munkatársai találták ki, idén a gyűjtésbe a tagvállalatok munkatársai is bekapcsolódtak, remélve, hogy ezzel egy hosszú életű hagyományt hoznak létre.

A Miskolc Holding Zrt. és a tagvállalatok munkatársai – a Gyermekvédelmi Központ kérésének megfelelően – 6 és 18 év közötti gyerekeknek szánt ajándékokat gyűjtöttek össze, az akció egy hónappal ezelőtt vette kezdetét. Az összegyűlt adományokat – ruhákat, játékokat, sporteszközöket – Pálffy Kinga, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, valamint Pásztor Imre kommunikációs és PR-vezető adta át Dobosné Vörös Eleonórának, a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény – Módszertani Központ Szakellátási Igazgatóságának vezetőjének, és természetesen a rendkívül lelkes és hálás gyermekeknek.

Mint Dobosné Vörös Eleonóra elmondta, természetesen nagyon örülnek az ajándékoknak. A szakellátási igazgatóság vezetője hozzátette, karácsony közeledtével – nagy örömükre – egyre több felajánlás érkezik hozzájuk is. Hozzátette, sok ellátottjuk van, a családok, gyermekek átmeneti otthonában lévőkkel együtt mintegy 150 ellátottjuk van. „Van tehát hely bőven az ajándékoknak", tette hozzá.

(forrás: minap.hu)

2013 © Miskolc Holding Zrt.