Miskolc Holding Zrt.

Közlemények

Változás a vállalat életében

A 2016. október 6-ai közgyűlési határozat értelmében a MIK Zrt., a MIVIKÖ Miskolc Kft. és a Miskolci Városfejlesztési Kft. 2017. május 1-ével beolvadt a Miskolc Holding Zrt.-be. A társaságok így, mint önálló tagvállalatok megszűntek és divízióként működnek tovább.

A MIK Zrt.-ből a Miskolc Holding Zrt. vállalatán belül Ingatlangazdálkodási igazgatóság jött létre, amely többek között továbbra is ellátja a társasházak közös képviseletét, az önkormányzati lakások bérbeadását, értékesítését és fenntartását.

magyar

KÖZLEMÉNY

Díjtalan parkolás, ünnepi nyitva tartás
 
A Miskolc Holding Zrt. tagvállalataira érvényes, a következő két hétre vonatkozó információkat gyűjtöttük össze ügyfélszolgálati nyitva tartásról, parkolási rendről, az állatkert és a fürdők nyitva tartásáról.
 
Közös ügyfélszolgálat
A Miskolc Holding Zrt. Szemere utca 5. szám alatt található közös ügyfélszolgálati irodája – MIHŐ Kft., MIVÍZ Kft., MIK Zrt. – 2014. december 24-étől 26-áig, valamint 2014. december 29-től – 2015. január 2-áig zárva tart.

magyar

Információk az október 18-ai munkanapra

Közös ügyfélszolgálatok nyitva tartása:
 
A Miskolc Holding Zrt. Szemere utca 5. szám alatt található közös ügyfélszolgálati irodája (MIHŐ Kft. – MIVÍZ Kft. – MIK Zrt.) október 18-án, szombaton zárva tart. Ezt megelőző napon, pénteken a MIHŐ Kft. és a MIK Zrt. ügyfélszolgálata 8-tól 17 óráig, a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálata 8-tól 12 óráig tart nyitva. A pénztár a MIHŐ Kft. és a MIK Zrt. esetében 16:45-ig várja az ügyfeleket, a MIVÍZ Kft. pénztára 11:45-ig tart nyitva.
 
Parkolás
 

magyar

Nyári menetrend – első munkanapi tapasztalatok

Utaslemaradások nélkül, összességében zökkenőmentesen lépett életbe június 16-án a nyári menetrend Miskolcon, az utasoknak nem kellett zsúfolt járatokon utazniuk az új, utasbarát menetrendnek köszönhetően. Az MVK Zrt. munkatársai hétfőn a reggeli csúcsórában a forgalmasabb autóbusz- és villamosmegállókban figyelték a forgalmat, a járatok kihasználtságát és azt, hogy előfordulnak-e utaslemaradások.

magyar

Kassai Vízmű látogatása

Biotechnológiai optimalizálás a miskolci szennyvíztisztítónál
Ez évtől új, szigorúbb határértékek léptek érvénybe a Miskolci Szennyvíztisztító Telepen. A szigorúbb határértékek betartása érdekében költséghatékony, alacsony beruházási igényű változtatásokra került sor. A telep tisztítási kapacitásának növelése céljából egy új technikát alkalmazó, un. bioaugmentációs beavatkozás történt, amely során a szennyvíztisztítást végző eleveniszap fajösszetétele módosult.

magyar

Módosultak a MIVÍZ díjtételei

A MIVÍZ Miskolci vízmû Kft. ezúton is tájékoztatja Tisztelt Fogyasztóit, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyûlése 2011. december 15-i ülésén hozott 39/2011 (XII. 15.) sz. rendelete alapján a Miskolcon végzett ivóvíz-, szennyvíz szolgáltatások lakossági, egyéb és intézményi fogyasztói szolgáltatásainak díjtételei módosultak.
A közüzemi ivóvíz szolgáltatás és a szennyvízszolgáltatás 2011.
magyar

A MIHŐ nem kér zöld kártyát a támogatásokhoz

Miskolc, 2011. december 6. – Az elmúlt napokban több bejelentés érkezett a MIHÕ Kft. ügyfélszolgálatára, mely szerint Miskolcon egy Kft. a MIHÕ-re való hivatkozással ún. „zöldkártya” (lakások és lakóépületek energetikai tanúsítása) készítésére tesz felajánlást az ingatlan tekintetében.

Az energetikai tanúsítást felajánló vállalkozó - a bejelentõ felhasználók szerint - a MIHÕ Kft-re hivatkozik, mely szerint a MIHÕ Kft-nél igénybe vehetõ energiatámogatás függvénye az „energetikai-felmérés", melynek elkészítése pénzbe kerül.

magyar

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Miskolc Holding Zrt. közleménye

Mindenszentek és Halottak Napi miskolci önkormányzati temetõk nyitva tartásáról, temetõk környéki parkolásról, temetõk rendjérõl.
A temetõk zavartalan megközelítése és a zsúfoltság elkerülése érdekében megkérjük a megemlékezõket, hogy lehetõség szerint a közösségi közlekedés eszközeit vegyék igénybe.
magyar

Oldalak

2013 © Miskolc Holding Zrt.