Miskolc Holding Zrt.

Megújult a Batsányi úti óvoda játszótere

2013. augusztus 30., péntek

Batsányi utcai óvoda játszóeszközeinek felújítását vállalta társadalmi munkában a Koreai Kereskedelemfejlesztési és Befektetés-ösztönzési Ügynökség a miskolci önkormányzattal és a Miskolc Holding cégeivel közösen. Nem csak az udvarokat tették rendbe, de ajándékokat is vittek a kicsiknek az önkéntesek.

Nem először vállalkozik ilyen társadalmi munkára a három szervezet, tavaly mintegy 80 önkéntes – köztük Kriza Ákos polgármester, a Miskolc Holding Zrt. több vezetője és a Koreai Kereskedelemfejlesztési és Befektetés-ösztönzési Ügynökség (KOTRA) munkatársaival közösen vett részt a perecesi nyári tábor területének tavaszi rendezésében, eszközeinek felújításában.

Idén a Batsányi úti óvodára esett a választás, a KOTRA ezúttal is biztosított minden eszközt, festéket, ecseteket, védőruhákat, kesztyűket, drótkefét, dörzspapírt, stb. A hatvan önkéntes elsőbb letakarította, majd lefestette a játszóeszközöket, miközben teherautókról a nyolc homokozót is feltöltötték friss homokkal.

A munkák vége felé közeledve külön meglepetéssel is szolgált a KOTRA, az egyik autóból játékok, bicajok, sporteszközök kerültek elő, melyet Yongsuk Kim Zsiga Marcell alpolgármesterrel közösen adott át az apróságoknak, akik hatalmas üdvrivalgások közepette vették birtokba az új eszközöket.

(forrás:minap.hu)

2013 © Miskolc Holding Zrt.