Miskolc Holding Zrt.

Miskolc Déli Ipari Park Infrastrukturális Fejlesztése

2015. április 26., vasárnap
Miskolc Déli Ipari Park Infrastrukturális Fejlesztése

A Miskolc Holding Zrt. 2012-ben sikerrel pályázott és 460 000 000 Ft, vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program ÉMOP 1.1.1/A és C-11 „Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése – ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása” című pályázat keretében.

A pályázat a Miskolc Déli Ipari Park (MIDIP) infrastrukturális fejlesztésére irányul, alapvető célja az Ipari Park címmel rendelkező terület infrastrukturális ellátottságának olyan szintre emelése, amely vonzóvá teszi a területet az idetelepülni szándékozó versenyképes vállalkozások számára.

 

A projekt részeként megvalósult a MIDIP területén belül lévő, 62,5 hektár nagyságú terület alapinfrastruktúrával való ellátása (út- és hídépítés, vízellátás, csapadékvíz- és szennyvízelvezetés, valamint a villamos- és gázenergiával történő ellátás lehetőségének biztosítása).

Ezáltal megvalósulnak a projekt legfőbb célkitűzései: a rendelkezésre álló iparterület fejlesztése és hasznosítása, új vállalatok és vállalkozások betelepítése által új munkahelyek teremtése, értékteremtő és bevétel-generáló beruházások megvalósítása.

Bővebb információ: www.midip.hu

 

 

A MIDIP az év befektetőbarát ipari parkja

Ez itt egy kép!

2013 © Miskolc Holding Zrt.