Miskolc Holding Zrt.

Miskolc turisztikai kínálata Európa legjobbjai között

2016. május 24., kedd
Miskolc turisztikai kínálata Európa legjobbjai között

Magyarországon Budapest után elsőként immár Miskolc is tagja az európai legjobb desztinációkat összefogó European Best Destinations közösségnek.

diosgyori_var_140927_vcs_03.jpg

 

 

A europeanbestdestinations.com célja a kultúra fejlesztése és az európai turizmus minél szélesebb körben történő elterjesztése. Európa legjobb úti céljainak bemutatása fontos szerepet játszik abban, hogy a kontinens az egyik első számú turisztikai célpont legyen a világon. A honlapon több mint 350 európai desztináció található meg.

fuggokert_ml_3.jpg

A magyarországi turisztikai úti célok közül Budapest után Miskolc az első vidéki település, mely felkerült Európa kedvenc úti célpontjai mellé a turisztikai térképre - többek között Velence, Madrid, vagy Marseille mellé. A European Best Destinations csapata 2009 óta több mint 3 millió utazót ért el a közösségi média csatornáin és honlapján, s mintegy 34 milliós média elérése volt. 

barlangfurdo_120429_ja_10.jpg

A projekt vezetője, Maximiien Lejeune személyes hangvételű levélben gratulált a miskolci TDM vezetőjének és munkatársainak Miskolc hazai és nemzetközi pozicionálásának eddigi eredményeihez, amelyet egy plakett is szimbolizál. 

hamori_to_140805ml.jpg

Az utazás kedvelői a honlapon hozzáférhetnek fotókhoz, videókhoz, 360 fokos panorámaképekhez, útikönyvekhez, valamint megtudhatják, mik a desztináció legfontosabb látnivalói, programjai. 

Miskolc bemutatását ITT láthatja.

Forrás: minap.hu

2013 © Miskolc Holding Zrt.