Miskolc Holding Zrt.

Tavaszi Szél – Hejőcsabán 2 tonna szemetet gyűjtöttünk

2013. április 19., péntek

Harmadik alkalommal rendezték meg április 19-én a Tavaszi szél elnevezésű szemétszedési akciót. A polgármesteri hivatal és a Miskolc Holding Zrt. dolgozói ezúttal Hejőcsabán takarítottak. Közel százan vettek részt a kezdeményezésben, melynek célja a példamutatás és a figyelemfelkeltés volt.

A miskolci polgármesteri hivatal, a Miskolc Holdig Zrt. és tagvállalatai mintegy száz dolgozója gyülekezett péntek kora délelőtt a Mésztelep utcánál, hogy az éves, idén harmadik alkalommal megrendezett „Tavaszi szél” keretében ezúttal a hejőcsabai református templom mögötti területet tisztítsa meg a szeméttől a helyiek segítségével.

Az eseményen részt vett Miskolc alpolgármestere is. Kiss Gábor kifejtette, az akció célja a példamutatás, a figyelem felhívása közvetlen környezetünk tisztaságának fontosságára.

Gonda Géza, a terület önkormányzati képviselője elmondta, elsősorban ágakat és faleveleket, gumiabroncsokat és televíziókészülékeket szedtek össze az akció során a kisebb hulladékok mellett. Hozzátette, nem ez a legproblémásabb területe Hejőcsabának, de a szemetesebb részeket nemrég kitakarították.

A Tavaszi Szél elnevezésű akció keretében mintegy 2 tonna szemetet gyűjtöttek a Polgármesteri Hivatal és a Miskolc Holding Zrt. dolgozói.

(forrás: minap.hu)

 

2013 © Miskolc Holding Zrt.