Miskolc Holding Zrt.

“Új irány a közösségi közlekedésben” – ATTAC projektzáró nemzetközi konferencia

2014. február 28., péntek

Az ATTAC projekt stratégiai célkitűzése: hatékonyabb koordináció kiépítése a közösségi közlekedési hálózatok tervezése, működtetése, népszerűsítése terén, továbbá a fenntartható városi közlekedési hálózatok fejlesztése olyan eszközökkel és szolgáltatásokkal, amelyek elősegítik a közösségi, illetve az alternatív közlekedési módok térnyerését Délkelet-Európa középméretű városaiban.

A 2011-ben indult projekt nemzetközi zárókonferenciáját 2014. március 13-án Miskolcon, a lillafüredi Palotaszállóban rendezik meg, neves előadók részvételével.

Az eseményen megismerhetők a projekt célkitűzései, eredményei, többek között olyan fenntartható városi közlekedési megoldások, amelyek nagymértékben hozzájárulnak az európai közlekedési folyosókon tapasztalható torlódások csökkentéséhez. Az eseményen a partnerek előadásában szó lesz az Európai Fenntartható Közlekedés Politika legújabb irányvonalairól, a partnervárosokban lefolytatott tesztprojektek eredményeiről (közöttük a miskolci igény szerinti közlekedési tesztprojekt sikereiről is), valamint az európai módszertan alapján kidolgozott városi fenntartható közlekedési tervekről.
 
A rendezvény előadói között üdvözölhetjük többek között az Európai Bizottság, a KTI Közlekedéstudományi Intézet tagjait, az ATTAC projektet támogató Délkelet-Európai transznacionális program Közös Szakmai Titkárság képviselőjét, valamint a nemzetközileg is elismert, jó gyakorlatok bemutatására felkért külföldi szakértőket.
 
Miskolc partnerei a projektben: ITL (IT), Marche (IT), Nagyvárad (RO), Burgasz (BG), Kassa (SK), Maribor (SI), Thesszaloniki (GR) és CEI (IT)
 
A nemzetközi zárókonferencia Időpontja: 2014. március 13. csütörtök, 9.30–17.30 óra
 
Helyszín: Hotel Palota, Miskolc-Lillafüred

A konferencia tervezett programja: kattintson a letöltéshez » | english »
 
A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékát kérjük mihamarabb, de legkésőbb 2014. március 5-ig jelezze – az itt letölthető (kattintson a letöltéshez ») jelentkezési lapot e-mailben visszaküldve (kattintson a levél elküldéséhez »).
 
További információ:     
Várnai Beáta |  3530 Miskolc, Hunyadi u. 5. | Tel.: +36 46/516-478 | Mobil: +36 70/3612-966 | Fax: +36 46/516-471 | e-mail »

2013 © Miskolc Holding Zrt.