Együttműködünk

MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft.

Tevékenység

A Társaság 2013. július 1-én alakult meg, azzal a céllal, hogy egy kézbe vegye Miskolc város Holding tagvállalataink őrzés-védelmét, valamint a legkorszerűbb technikai eszközökkel és felszereléssel segítse a város közbiztonságának, közrendjének fenntartását és javítását.

A Társaság napi szinten tart kapcsolatot az Önkormányzat Rendészeti szervével, valamint a rendőrséggel. Munkatársaikat speciális szakmai kompetenciák alapján választják ki, folyamatosan képzik, biztosítva ezzel a magas szintű feladatellátást. Mindenkori megbízóik igényeit rugalmasan, gyorsan, hatékonyan a legnagyobb precizitással és pontossággal, a legnagyobb diszkréció mellett látják el.

Elérhetőségek

Cím: 3530 Miskolc, Győri kapu 27.
Telefon: +36 46 794 099
E-mail: info@mirend.hu

Rövid cégtörténet

2013

A MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft. 2013. július 1-én alakult meg. Kezdetekben a Miskolci Turisztikai Kft. három létesítményét őrizték és különböző városi rendezvényeket biztosítottak. Jelenleg a Miskolc Holding tagvállalatainál végeznek teljes körű vagyonvédelmi tevékenységet, valamint igény szerint a városi kulturális és sport rendezvényeket biztosítják.

2015

A Miskolc Holding Zrt. 100%-os tulajdonosa lett a MIREND-Sec Kft-nek.

Küldetés

Miskolc város vagyonának megőrzése és rendjének biztosítása az általunk őrzött létesítményekben és rendezvényeken, továbbá lakossági megbízások alapján megbízható távfelügyeleti rendszer bevezetése és üzemeltetése.

Szlogen: Vagyonvédelem felsőfokon

Menedzsment szervezet

Németh Judit - ügyvezető