Együttműködünk

Ingatlangazdálkodás

Bemutatkozás

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatósága, Miskolc Megyei Jogú Város forgalomképes ingatlanvagyonának kezelője. Cégünket 1949-ben alapították, 1993-tól részvénytársasági formában működtünk MIK Zrt. néven. Tevékenységeink közé tartoznak többek között az önkormányzati és saját tulajdonú lakások, helyiségek, bérbeadása, értékesítése, üzemeltetése, karbantartása, földterületek bérbeadása, értékesítése, társasházak kezelése, beruházási projektek teljes körű lebonyolítása, valamint műszaki ellenőrzése. A társaság 2017. május 1-jén olvadt be a Miskolc Holding Zrt.-be.

Kiemelt célunk, hogy a kezelésünkben lévő ingatlanvagyont a leghatékonyabban hasznosítsuk, segítsük Miskolc Megyei Jogú Város és a Miskolc Holding Zrt. munkahely teremtési törekvéseit, a befektetők városunkba vonzását, és az idegenforgalom fejlesztését.

Céljainkat a szakma szabályai szerint, üzleti partnereinkkel együttműködve, Miskolc Megyei Jogú Város és lakói érdekeire tekintettel kívánjuk megvalósítani.

Aktuális híreink

Tóth-Szántai József megválasztott polgármester és az új közgyűlés várhatóan októberben, az alakuló közgyűlést követően kezdi meg a munkát, addig a jelenlegi városvezetés regnál.

A sikeres licitet követően már a szerződés megkötésénél tartanak a felek a Szentpéteri kapu 70. alatti húszemeletes épület ügyében – tudtuk meg a Miskolc Holding Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatójától. 

A városvezetés és a Miskolc Holding is azon munkálkodik, hogy Miskolc emblematikus építményét ne csupán annak panorámája miatt keressék fel a látogatók. 

AZ E-LAKÁSPÁLYÁZAT KERETÉBEN 33 INGATLAN TALÁLHAT GAZDÁRA

Miskolc Megyei Jogú Város közgyűlése először 2005-ben döntött a Miskolc Holding Zrt. létrehozásáról, és akkor azt határozták meg legfontosabb célként, hogy az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok hatékonyabb működtetése a vállalatcsoport „holding típusú” irányításával valósuljon meg. Az előkészítő munkát…

Egy évvel ezelőtt kezdett formát ölteni az országosan is egyedülálló Hodobay Program koncepciója, majd megtörtént az előkészítése, kidolgozása, elindítása, a múlt héten pedig lezajlott a program szellemében életre hívott szakmai konferencia.

A Hodobay Program koncepcióját és céljait ismertették csütörtökön az EGO-irodaházban a Hodobay Konferencián.

Szerdán átadták az IGPARK Miskolc ipari projektjének első, úgynevezett built-to-suit fejlesztését. A miskolci Mechatronikai Ipari Parkon belül elhelyezkedő 19.000 m² területű könnyűipari csarnokot egy nemzetközi gyártó cég igényeire szabva fejlesztette a regionális ipari-logisztikai fejlesztésekre specializálódott…

Az E-lakáspályázat keretében ezúttal harminc ingatlan találhat gazdára.

A lakosság körében népszerű online lakáspályázati lehetőség hétfőn indult újra, melyen összesen harminc önkormányzati bérlakást hirdetnek meg két pályázati formában - tájékoztatta lapunkat a városháza sajtóosztálya.

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Miskolc MJV Közgyűlésének döntése értelmében a Miskolc Holding Zrt. kidolgozta és elindította az egyes ingatlanokra vonatkozó elektronikus értékesítési rendszert.

Tisztelt Ügyfeleink!

a Miskolc Holding Zrt.
Ingatlangazdálkodási Igazgatóság
SZÉCHENYI U. 60. SZ. ALATTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATA
2023. DECEMBER 18. - 2024 JANUÁR 02. KÖZÖTT ZÁRVA TART!
Ügyfélfogadás 2024. január 03-tól (szerda).
MŰSZAKI HIBABEJELENTÉS:
70/474-9555

Szíves megértésüket köszönjük!