Miskolc

Today, október 25, 2020
12:00-18:00

Rain

Rain
12 °C

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK

Együttműködünk

Aktuális

2020. október 21., szerda

Az érintett épületek szanálása és a tereprendezés négy-öt hónapot vesz igénybe, a munkákkal párhuzamosan folytatódik a felüljáró alapozása is.

2020. október 21., szerda

„Közel egy éve dolgozunk azon munkatársaimmal, gazdaságfejlesztési szakemberekkel, hogy újabb beruházások kerüljenek Miskolcra” – mondta Veres Pál polgármester annak kapcsán, hogy a napokban bejelentették: újabb nagy cég alapít gyárat a borsodi megyeszékhelyen.

2020. október 21., szerda

A projekt részeként a Horváth-tetői teraszok is funkciót kapnak.

2020. október 19., hétfő

A felvétel még vasárnap kora hajnalban készülhetett, amint az állat a Testvériség utcán tartott az Andrássy utca felé.

2020. október 19., hétfő

Október 26. és november 1. között karbantartási munkálatok miatt a Selyemréti Strandfürdő zárva tart - tájékoztatta portálunkat a Miskolci Fürdők Kft.

2020. október 19., hétfő

A hivatalban töltött első évét leginkább a kihívások jellemezték, de a felborult tervek és a sok nehézség ellénre sikereket is megélt Miskolc új városvezetése. A következő évet pedig dolgosnak, küzdelmesnek, megoldandó problémákkal telinek, de ugyanakkor reménytelinek látja.

2020. október 15., csütörtök

Miskolc közgyűlése 2017-ben a Miskolc Holding Zrt.-t bízta meg az önkormányzati gazdasági társaságok, intézmények, illetve a Miskolc Holding Zrt. és gazdasági társaságainak energiagazdálkodásával kapcsolatos feladatok elvégzésével - emlékeztet közleményében a Miskolci Hőszolgáltató (MIHŐ…

2020. október 15., csütörtök

Egy felemelő, simogatással egybekötött séta tökéletes alkalom arra, hogy a leendő gazdik megismerjék a telepen élő állatokat.

2020. október 15., csütörtök

A beruházás, mely újabb 71 munkahelyet jelent, a miskolci városháza szerint ékes bizonyítéka annak a háttérmunkának, amelyet a városvezetés Magyarország kormányával együttműködésben az elmúlt egy évben végzett, és amelyet folytatni kíván az elkövetkező években is.

2020. október 14., szerda
Az új berendezések 20 frekventált helyszínen segítik majd a jegyvásárlást. Az MVK Zrt. értékesítési rendszerének fejlesztését ebben az évben a mobiljegy bevezetésével kezdte el. A nemzetközi trendeket követő, a közösségi közlekedés digitalizációját támogató, többek között a virológia kitettséget is csökkentő megoldást…