Együttműködünk

Aktuális

Átadták Miskolcon a vármegye legnagyobb kapacitású, gépesített szelektív hulladékválogató üzemét, amely újabb jelentős lépés a város és a régió fenntarthatóbbá válásának folyamatában.

Pénteken 2 órától rendkívüli közgyűlést tartottak Miskolcon, melynek témája a víziközmű-szolgáltatás jogainak és kötelezettségeinek a Magyar Államra történő átruházása volt.

Miskolc ismét fesztiválvárossá válik egy hétvégére, szeptember 22-23-24-én - osztotta meg szombat délelőtt a hírt közösségimédia felületén a város polgármestere. 

Az E-lakáspályázat keretében ezúttal harminc ingatlan találhat gazdára.

Közel negyven év szolgálat után vonult nyugdíjba Simon Gábor az MVK villamos- és autóbuszvezető munkatársa. 

Városunk vendége volt Scherer Péter, a „Vendégségben Miskolcon” lokálpatrióta civil program keretében, melynek keretében az Állatkertbe is ellátogatott.

Május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő és a Miskolctapolcai Strandfürdő is. Gyermeknap alkalmából színes programokkal várják a kicsiket.

A csapadékos időjárás miatt szombatra virradóra kezdték el a szakemberek a munkát, és folytatják egészen május 28-áig. A munkavégzés az éjszakai és hajnali órákban történik - közölte szerkesztőségünkkel a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

Tavaszi partnertalálkozóját tartotta szerdán az ország egyik legnagyobb munkaerő-kölcsönző- és közvetítő cége a Trenkwalder miskolci irodája, amelyen szóba került városunk és régiónk munkaerőpiaci helyzete, a gazdaságfejlesztés lehetőségei, a harm

A népszerű létesítményben múlt vasárnap nemcsak a gyermeknapot, hanem a biológiai sokféleség nemzetközi napját is megünnepelték.