Miskolc

Today, augusztus 6, 2021
00:00-06:00

Partly cloudy

Partly cloudy
17 °C

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK

Együttműködünk

Aktuális

A járművek beszerzését és a hozzájuk kapcsolódó töltőinfrastruktúra kialakítását közel másfélmilliárd forinttal támogatja a kormány.
A Városgazda üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep 144. alkalommal tartja meg nyílt napját augusztus 7-én, szombaton, délelőtt 10 és délután 2 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.
A MIHŐ Kft. megbízásából a SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. augusztus 9-én megkezdi az avasi városrészt kiszolgáló, 1970-es években létesített távhő vezetékpár cseréjét egy körülbelül 500 méteres szakaszon.
A csütörtökön kihelyezett gyűjtőedények fő célja, hogy az összegyűlt kupakokkal rászorulókat, alapítványokat segítsenek.
A Bükki Nemzeti Park élővilágát és a terület történeti emlékeit bemutató különleges látogatóközpont megvalósítására így több mint kétmilliárd forint jut.
Rengetegen gondolták úgy, hogy a strandok éjszakáján a miskolci Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt választják.

Kelemen Zoltánt és Kárpáti József Attilát köszöntötte szerdán reggel a polgármester és a Miskolc Holding első embere.

Garanciális javítás kezdődik július 28-án, szerdán a Kiss Ernő utcán, a munkavégzés a Gálffy Ignác utca – Vasgyári út közötti szakaszt érinti. Az úttestben lévő csatorna-fedlapokat emelik az úttest szintjébe. A munka augusztus 7-ig tart.

Oscar-jelölt és Arany Pálma-díjas alkotás is szerepel a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál kisjátékfilmes versenyprogramjában. A szeptember 10. és 18. között megvalósuló rendezvényen a Börtönlevelek és a Félek, hogy elfeledem az arcod című alkotás is látható lesz.
A Miskolc Holding Zrt. 15 éves fennállása alkalmából készült sorozatunkban ezúttal a Gazdaságfejlesztési és Ingatlangazdálkodási Igazgatóság munkáját ismerhetik meg az olvasók.