Együttműködünk

Aktuális

A Miskolci Fürdők Kft. október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat.

A múzeumnak és a könyvtárnak csak a központi épülete marad nyitva, a Csodamalom Bábszínház csökkentett üzemmódban működik, de az MKK több egységére is lakat kerül átmenetileg.

Nem ez az első ilyen alkalom: a COVID-járvány idején kezdték el a találkozókat – akkor még virtuális formában, ezúttal személyesen. Aktualitása sajnos a mostani alkalomnak is volt: a drasztikusan növekvő rezsiárak és infláció hívta életre a disputát.

Már dolgoznak a helyszínen a Városgazda munkatársai, a tervek szerint alig két hét alatt végeznek a tájseb eltüntetésével. Szebb kép fogadja majd a Miskolcra vonattal érkező utasokat a Tiszai pályaudvaron.

A miskolci önkormányzat is küzd az elszabadult energiaárakkal, a kiszámíthatatlan gazdasági környezettel, a fékevesztett áremelkedéssel. A bizonytalanság rengeteg, a város a legrosszabb forgatókönyvekre is készül – fogalmazott Miskolc polgármestere a közösségi média oldalán publikált videóban. 

A kétnyári és hagymás növények ágyásainak az előkészítését és elültetését kezdi meg a Városgazda dísznövénykertészeti csoportja a jövő héten.

Elsőként a Lillafüredi függőkertben, majd az Erzsébet téren, a Bartók téren, a Deák téren, a Petőfi téren, a Szinva teraszon, a Győri kapuban, valamint az Otthon…

A Miskolc Déli Tudományos Technológiai Park egyik legújabb fejlesztéseként a XANGA cégcsoporthoz tartozó MIA Rising Kft. mintegy 2,5 milliárd forintos befektetésével épül új gyártócsarnok a területen. Szerdán bokrétát helyeztek el az épület legmagasabb pontján, ami szimbolikusan jelzi: hamarosan elkészül a 6.000 m2…

A MIVÍZ csapata felálhatott a dobogó második fokára

Két év kihagyás után szeptember 14-15 között, újra megrendezésre került a Magyar Víziközmű Szövetség nagy hagyományokra visszatekintő víziközműszerelő-versenye, melynek idén a Fővárosi Vízművek Zrt. volt a házigazdája.

A Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója nyílt levélben válaszolt a vállalat ünnepi vacsoraestjét kritizáló önkormányzati képviselőnek.