Miskolc

Today, január 23, 2022
20:00-00:00

Felhőtlen

Felhőtlen
-3 °C

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK

Együttműködünk

Aktuális

A Miskolci Állategészségügyi Telep január 22-én, szombaton, 10:00 és 14:00 óra között tartja meg nyílt napját a Fonoda u. 16. szám alatt.

A Bon-Bon együttessel ünneplik Mozart születésnapját Miskolcon a helyi szimfonikusok.

Már csaknem egy éve kezdődött el a Diósgyőri vár több mint 10 milliárd forintos rekonstrukciója a 2017-2018-ban elfogadott engedélyes tervek alapján. Tavaly decemberig úgy tűnt, minden a menetrend szerint alakul, majd a munkák során kiderült: a tornyoknál olyan statikai probléma van, ami a 2017 előtti tervezés…

Több internetes fórumon is felbukkant a hír, képpel illusztrálva, hogy nincs Lillafüreden vízesés. Sokan hiányolták ezt a páratlan látványosságot, ami József Attilát az Óda megírására ihlette. A fórumozók bosszankodva kérdezték: mi lehet az oka, hogy a lillafüredi vízesés nem üzemel. Lapunk a MIVÍZ kft.-nél…

A munkálatok az idő javulásával, tavasszal gyorsulhatnak fel újra, a projekt első két üteme várhatóan októberre készülhet el.

Vízszerelési és egyéb építőipari munkák Miskolc város területén található, a megrendelő által kezelt lakó- és üzleti ingatlanokon.

„Az idei esztendőben Magyarország választójoggal rendelkező polgárai immár kilencedik alkalommal szabadon dönthetnek arról, hogy kikre bízzák közös ügyeink intézését.

Az idei programok tervezésekor a legfőbb cél a színvonal emelése volt.

Hatvani Olivér 2020 novemberének elejétől irányította a lapunkat is kiadó céget.

Távozik a MIKOM Nonprofit Kft. ügyvezetője - tudatta szerdai közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

Már közel egy évszázada is arra panaszkodtak a lokálpatrióták: az Avas, Miskolc „hegye”, városunk büszkesége nem igazán tölti be a neki szánt szerepet.