Miskolc

Today, április 23, 2021
00:00-06:00

Partly cloudy

Partly cloudy
8 °C

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK

Együttműködünk

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Tavaly 118 darab ingatlan talált gazdára az E-lakáspályázaton.

A járvány okozta nehéz körülmények miatt 2020 tavaszán az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság a Miskolc Holding informatikusaival közösen egy elektronikus rendszer létrehozásával kínáltak megoldást a miskolciaknak arra, hogy a lakásokra jelentkezők a veszélyhelyzet keretei között személyes ügyintézés nélkül is egyszerűen és gyorsan be tudják nyújtani pályázatukat. 

Február 15-én újabb 40 önkormányzati bérlakás bérbeadását indítja el cég. A pályázatra kiírt lakások közül 14 piaci elven, míg 26 költségelven kerül bérbeadásra.

A lakások bérleti díja - a fekvésüktől, építési technológiájuktól, illetve az épület felújítottságától függően – piaci elvű lakások esetén 690.-905.- Ft/m2/hó, míg költségelvű lakások esetén 395.-535.- Ft/m2/hó között alakul - mondta dr. Kaposváriné dr. Bornemisza Emese a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási Igazgatóságának lakáshasznosítási vezetője.

A pályázattal kapcsolatos további részletek a Miskolc Holding Zrt. honlapján olvashatók, illetve a kérelmek is itt nyújthatók be, egy előzetes regisztrációt követően.

www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu

A pályázatokat 2021. február 15. - március 1. között lehet beadni, elbírálásukra a pályázat lezárását követő 60 napon belül kerül sor.

Forrás: minap.hu